Jeg har brug for hjælp med indhold på siden

Jeg har brug for hjælp fra jer, hvis stedet her skal blive til mere end kun et “arkiv”. Huskydaneklubben.dk bliver kun et aktivt og mere indholdsrigt sted hvis brugerne selv hjælper til og tilføjer indhold i forummet. Så hvis du har det mindste du gerne vil dele, spørgsmål, tips og tricks, sejlerhistorier, løgnehistorier, dele du vil sælge, forslag til ændringer til denne side, eller andet, ja stort set alt du kan finde på at skrive, så brug meget gerne lidt tid på at lave et indlæg i forum’et. Hvis du ønsker at lave et indlæg til forsiden og ikke kun i forummet, så send mig en besked i forummet.

Materiale fra Møn boats produktion af Husky Dane 85 søges.

Hvis du ligger inde med materiale om Husky Dane både der blev produceret af Møn boats vil jeg meget gerne høre fra dig, da jeg ikke har information om disse både.

Hilsen

Morten

Total Page Visits: 347 - Today Page Visits: 1